sábado, 25 de abril de 2009

PROVA D'ESFORÇ DE LA FEMECV

El dimarts de la setmana passada vam anar a Alacant a fer-nos la prova d'esforç que la federació valenciana ens paga als atletes classificats en les primeres posicions de les competicions oficials autonòmiques. Vam anar Juanito i jo en la nostra amiga Xari, i els dos juvenils de la selecció, David Prades de Vilafranca i Victor Serrano de Nàquera, els dos de 16 anyets. ¡¡Qui pillara eixa edat!!

L'únic inconvenient de la prova és el fet de que siga a Alacant, lo que ens va fer perdre tot el día, ja que la teníem a les 4 de la vesprada. Però per contra, vam passar un día en un ambient molt agradable.

Després de la prova vam anar a la tenda del nostre nou equip, a Running Team. Vam estar una bona estona parlant en Marquina. Mare meua com parla aquest home !! Com que es va fer tard, al final ens vam quedar a sopar amb ell al bar del costat de la tenda. Al final, jo vaig arribar a casa a les 2 de la matinada. ¡Quina peresa al día següent quan va sonar el despertador!

Respecte de la prova, els 5 que la vam fer vam arribar a la conclusió de que el protocol que van gastar no ens acabà d'agradar. El primer punt en contra, és que no et deixen escalfar abans de començar la prova. Aquesta comença caminant a 7 km/h en un 1% de pendent, i en 40" et posen a una velocitat de 12 km/h en aquesta mateixa pendent. Es manté aquesta velocitat i també la pendent fins el minut 5, a partir del qual la velocitat no varía, però cada 1 minut la cinta puja gradualment un 3% la pendent. Al voltant del minut 9 de prova, en una pendent d'un 16% la sensació és d'anar ja forzat, però en sensació de poder aguantar. I a partir del minut 10, en menys d'1 minut, et quedes fundit de cames. Tots ens vam quedar en la sensació de que vam arribar abans al bloqueig de cames que al màxim cardiovascular.

Jo vaig aguantar algo més de 10', arribant a una pendent del 19%. Ahí les cames ja pareixíen cabirons, en la sensació de que si vols continuar et pegues una llet que et quedes penjat de la cordeta roja que es veu darrere de l'esquena.


Ací vos deixe un enllaç en les fotos de tots.

FOTOS

Salut i muntanya.

1 comentario:

tono ramirez dijo...

A Juanito le sento bien lo de la prueba de esfuerzo. Que le metieron por los tubos esos?je,je,je.
Enhorabuena a los dos por la carrera. Ahora a machacar en la 'Copa' que estais que atopeeeeeeeeee!!!