miércoles, 25 de marzo de 2009

NOUS OBJECTIUS PER A LO QUE RESTA DE TEMPORADA

Juanito i jo ja ens hem sentat en el míster per a valorar el nostre rendiment en les competicions FEMECV que hem fet, i també tenim decidits ja els objectius principals per a lo que resta de temporada. Anem a continuar en les competicions oficials. Farem els CAMPIONATS I COPA D'ESPANYA DE CURSES PER MUNTANYA FEDME. Y Juanito, com que té dorsal per a Zegama, doncs farà també aquesta, que forma part de la Sky Running World Series 2009 (la copa del món de curses per muntanya). A part d'aquestes, farem alguna que altra cursa com a objectiu secundari i preparació.


El Campionat d'Espanya (individual i per seleccions autonòmiques) és a cursa única, i aquest any torna a ser a la província de Castelló, a l'Alfondeguilla, on el 13 de juny correrem la dura XXVIII Volta al Terme d’Alfondeguilla .

La Copa d'Espanya consta de 4 curses, de les quals puntúen els 3 millors resultats (o siga, que te'n pots deixar una). Jo segurament em deixaré la del mes d'Agost, ja que és la que més lluny està i damunt per la feina és la que pitjor em va. Les curses són les següents:

10-05-2009 VII Media Maratón de Montaña Sierra de Segovia
12-07-2009 X Taga 2040 EVO (Girona)
23-08-2009 III Carreira por Montaña Canón do Sil (Orense)
27-09-2009 V Puyada a Oturia (Huesca)

Y per a acabar la temporada, quedarà el Campionat d'Espanya per clubs, que serà a la locatitat valenciana de Serra, on el 17 d'octubre correrem el IV K25 Trail de la Calderona .

Parlant ara d'entrenaments, el míster no ens ha donat tregua. Hem completat una setmana post-competició intensa, culminant en un cap de setmana prou canyero. El dissabte vam fer dos voltes la part de dalt de la Pujada a la Nevera, en lo que va eixir un entreno de 18 km. i 950 m+ de desnivell. I el diumenge vam fer una rodada de 29 km. i 1200 m+ a un ritme molt bo i en molt bones sensacions al final.

El rodatge d'aquest diumenge, encara que ha eixit molt bé, ha segut per a mi un poc .... no sé si dir trist, decepcionant o quin altre calificatiu posar-li...... deixem-lo en trist. El perquè ja el contaré en una pròxima entrada, ja que encara no és hora de donar eixa notícia.

Salut i muntanya.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Com veig que te va be per preparar la Pujada a Oturia, ja no tens excusa per no fer l'Everest.(12 de Setembre)

Unknown dijo...

Hola valent:
Per lo que veig teniu bons plats de xulles,i despres encara te faltará el entreno amb els dos rulos, servidor i el Sr. Roca, que si no aplegem a Xodos ens tindrás que transportar al coll hasta el bar per esmorçar, una volta alli tranquil que tenim bon saque i eixirem del perill.Bueno Vicent ja parlarem.

tono ramirez dijo...

Hola Vicent:
Mucha suerte para los próximos objetivos, veo que este año corres todas las pruebas del máximo nivel.
Queda pendiente lo del almuerzo.

Un abrazo, crack.

VicentP dijo...

Cristòbal

Eixa rodada la podríem fer a Setmana Santa. Ja anirem parlant.

SuperTonoooooo

Este año vamos a probar con los galgos. A ver si mejoramos un poquito. Lo del almuerzo, cualquier domingo que entrenemos por ahí abajo, después siempre almorzamos en el Bar Navarret en Borriol. Estamos en contacto y quedamos.

jose dijo...

Iepaaa aquest any a donar guerra en la Copa, clar que si!!!