martes, 3 de marzo de 2009

S'HA ACABAT LA LLIGA

La nostra companya Xari Adrián, campiona de la Lliga FEMECV 2009. Felicitats !!


Ja s’ha acabat la Lliga FEMECV 2009. Ha segut curta, com sempre, ja que tots els anys consta de 3 curses, però intensa, més intensa que cap any, ja que de l’1 de febrer a l’1 de març hem corregut les 3. S’ha d’estar bé per a aguantar aquest ritme, ja que damunt les curses són totes dures.

El circuit de Tavernes es presentava a priori com el més fàcil i ràpid, en 22 km. no massa exigents i en el desnivell positiu (950 m.) més baix de la Lliga. Però la dificultat del terreny, per el fang, les roques banyades per les pluges del dissabte i sendes molt brutes (eren per a vóre les cames d’alguns corredors, totes plenes d’esgarrapades i de sang) sense casi visibilitat, han fet que el nivell tècnic dels corredors haja segut determinant, sobretot en les baixades, i més en la última que era una baixada vertiginosa i molt tècnica.

L’oratge ha segut bo, en bona temperatura per a córrer. Ha fet aire en alguns trams del circuit, sobretot en la part final, on molestava prou ja que pegava de cara i les forces ja estàven baix mínims.

Ha segut la cursa en la que més nivell hi había d’eixida, i això que encara han fallat alguns corredors inscrits, com Carli Sánchez. L’eixida ha segut la més ràpida de totes, ja que el tram urbà del principi i una pista molt ràpida després, es prestàven a eixir a tota canya. A més ha hagut corredors, com l’Emili Sellés que han eixit a arriesgar des d’un principi per a trencar la cursa i intentar recurtar l’avantatge que li portava el corredor David Ruiz a la classificació general.

Juanito i jo, com en totes les curses, també hem eixit ràpids, en el grup dels 10 primers. També teniem que arriesgar per a intentar passar-li davant a Duplas a la general.
Ell ha rendit al mateix nivell que en les altres 2 curses, li ha eixit la jugada bé i li ha tret a Duplas quasi 2’, suficients per a pillar-li la 5ena posició final a la general.

Jo m’he trobat bé energèticament i cardiovascularment, però en falta de força i d’impuls a les cames. He segut capaç d’exprimir-me al 100%, com poques vegades ho he fet. Ho he donat tot i en cap moment he considerat la cursa com a perduda. I he competit en una mitja de pulsacions més alta que mai, lo qual vol dir que no m’he guardat rés. Però .... les cames no estàven a punt. Així que finalment, he perdut la 6ena posició de la Lliga i em quede en la 9ena plaça. He fet un final de lliga en mal sabor de boca, però hi ha que continuar entrenant dur per al Campionat Autonòmic.
En quant a les nostres xiques, Xari no ha permés sorpreses i ha guanyat la cursa en autoritat i comoditat. Ha dominat la cursa de principi a fi, a més disfrutant per la muntanya. En dos victòries en aquesta lliga, aconsegueix el seu primer títol autonòmic.
Rosa ha quedat avui tercera i finalment també queda en aquesta posició en la lliga. Ha anat de menys a més, i sense estar al 100%, sempre està ahí.

La classificació de tots els corredors de ElClinic ha segut la següent:

Xari Adrián Caro 1 2:08:34
Rosa Guillamón Gimeno 3 2:16:16
-----------------------------------
Juan Navarro Martínez 9 1:42:44
Vicent Peris Gómez 16 1:46:51
J.M. Vall Aragón 53 1:57:45
Lucas Boix Ferrando 58 1:58:42
Iván González García 59 1:58:49
Vicent Betoret Roda 89 2:04:26
Mario García Cantavella 251 2:37:20

Ací teniu les fotos dels podis absoluts:




Ara tenim 15 díes per a recuperar-nos ja que el 15 de març és el Campionat Autonòmic a la localitat alacantina de Crevillent. Tindrem per davant un recorregut molt dur, en el coeficient de dificultat més alt de les competicions oficials d’enguany, en un circuit molt tècnic i en molt de desnivell.

Personalment espere estar millor que avui i poder lluitar per estar entre els 10 primers, encara que serà difícil perquè el nivell de corredors serà més alt que el d’avui. Es comenta que reapareix Miguel Ángel Sánchez, que si està en forma tindrà opcions d’estar ahí davant. I també correrà la nostra companya d’equip María Izquierdo, que esperem estiga totalment recuperada de la lessió que li ha impedit fer cap cursa de la Lliga.
Salut i muntanya.

5 comentarios:

Unknown dijo...

Hola:
Vicent, molt bé,no passa res a l'altra será.La crónica de la cursa molt bona.Jo este dimarts vaig estar per les terres de Benicassim patejan amb el gran Eugenio Andrés i uns companys de la feina. Que classe que té el tio.

Anónimo dijo...

Eh Vicentoles, vinga esos animos arriba. Ara recupera eixes cametes que al Campionat estaras a tope....

Anónimo dijo...

BON DIA, Abuelaaaaaaaa, no te preocupes que solamente a sido un mal dia, sabes que estas de maravilla y que esto pasa, ahora a seguir entrenando que solamente hemos hecho que empezar y nos queda un largo recorrido con muchas satisfacciones ya lo veras, pronto pronto seguro que tendras el cajon bajo de los pies y esto solamente habra sido un mal sueño, animo que tú puedes y sabes que confio en tí, atopeeeeeee

Anónimo dijo...

Cristóbal

M'alegre de que t'haja agradat la crònica.
Tot un luxe poder rodar en el gran Eugenio. Va ser un crack. Llàstima que s'ho deixara tan prompte i damunt quan millor estava

Eladiet

Les cames ja estàn recuperades. Ara a vóre si tombem este costipat que porte i per al Campionat estem a punt.

Juanito

Si se me pasa este costipado que llevo, en el Campeonato ATOPEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Y después a ver si hacemos algún caramelito de los de aquí.

Anónimo dijo...

Com porten el costipat xavalinnn...

A vore si ens posses un enllaç a la Lliga.

Lo de nuria no potser, pero continuamos buscando...