sábado, 18 de diciembre de 2010

AVUI, LA MÍNIMA MÉS BAIXA EN 3 ANYS


Aquest és el termómetre  del Bar Roures quan  he anat a fer-me  el tallat aquest matí.  No va mal, no. Marca -6,8ºC per baix de 0. I estant allí, Ximo li ha tocat a Melcior i éste li ha dit que el termòmetre oficial, que ell gestiona i que dona les dades a l'AEMET, ha marcat -8ºC. Un valor al que feia 3 anys que no aplegàvem. A les noticies de Canal 9, ha eixit com la mínima més baixa de tota la Comunitat Valenciana avui divendres.

I com a curiositat, Melcior quan ha parlat amb Ximo estava pujant cap a Vilafranca, i al Coll d'Ares el cotxe li marcava +2ºC. A Vilafranca i a Cantavella tenien també una temperatura similar. O siga, una temperatura 10ºC més alta que a Atzeneta. David de Vilafranca i José Ramón de Cantavella, en els que he contactat per Facebook, no es creien que a Atzeneta poguérem estar a una temperatura tant baixa. 

A mig matí, ha passat per l'empresa un client que pujava de Castelló i que té un maset a la marjal i ha dit que allí baix estàven a -4ºC.

Així que a migdia a l'hora d'entrenar, encara que feia solet, m'ha tocat tapar-me en roba llarga. El gel no se n'ha anat en tot el dia i a les ombries encara he vist rosada. 

¿A qui diu que li agrada l'hivern? A mi no. Preferisc que em caiga la gota de suor per el nas.

DIVENDRES 17/12/10:

55'33" running per camins de terra. 105 m+, 117 ppm de mitja i 131 de màx.
Ruta: Atzeneta-camí vell de Castelló-gravera-Carrascalet-pista terme Benafigos-ramblella de Benafigos-Mas d'En Jaume-camí del cementeri-Atzeneta.

Salut i muntnaya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: