viernes, 10 de abril de 2009

JUANITO I JO, AL RUNNING TEAM GRIFONE


Com algú de vosaltres ja haurà vist en fotos de la Pujada a la Nevera, Juanito i jo tenim nou equip. El dissabte 4 d'abril vam córrer la primera cursa en la nova equipació. Ara pertanyem al Running Team Grifone.

Aquest equip és d'Alacant i en ell estan els millors corredors de muntanya de la comunitat, com Ignaci Cardona (subcampió de lliga i campió autonòmic), Emili Sellés (tercer a la lliga i al campionat), J.M. Granadero (corredor català fitxat enguany), Sebas Sánchez, Carli Sánchez, el corredor internacional de Vila-Real J.A. Ruiz García, J.C. Marquina, Myriam Talens ... O siga, que compartim equip en totes les màquines de la muntanya. Açò crec que ens suposarà una motivació extra per a continuar millorant.

Per als que pensen que aquest ha segut el motiu de deixar ElClinic, pensen mal, o són uns malpensats, igual dona. La decisió de deixar ElClinic ja la teníem clara des de feia temps, com vaig explicar en una anterior entrada.


Prenent un día café en J.A. Ruiz, va sorgir l'oportunitat i en ells estem. Teníem pensades un parell d'opcions més, però aquesta ha segut la primera que s'ha presentat i la que de moment hem elegit, ja que el que tenim clar és que en algún equip hem d'estar. Per a mí almenys, no és el mateix córrer com a independent que córrer en un equip. Com a que dona una motivació extra.

Esperem que aquest nova etapa que comencem ens vaja bé, i poder rendir a un bon nivell en la Copa i Campionat d'Espanya.

Salut i muntanya.

No hay comentarios: